« Biljartdemonstratie Harrie van de Ven»

Gepubliceerd op 17-10-2018

Beste Biljartliefhebber,

Op zaterdagavond 15 december om 20.00 uur komt topbiljarter Harrie van de Ven uit Bergeijk een demonstratie geven in D'n Huuskamer in Gassel.

Na diverse Nederlandse jeugdtitels wist hij in 1984 de Europese titel te bemachtigen, in diverse spelsoorten nam hij deel aan Europese en Wereldkampioenschappen.

Ook in het driebanden deed van de Ven van zich spreken, hij was tweemaal lid van de formatie die de Coupe d'Europa wist te veroveren, ook kwam hij uit in de Eredivisie Driebanden voor het sterke Teletronika uit Zundert met o.a. Jaspers, Havermans en Broeders, Nederlandse en Europese titels werden veroverd en de KNBB bekerfinale gewonnen.

Diverse malen nam hij deel aan het Mastertoernooi om het NK Driebanden, in 2018 verloor Harrie de finale van Dick Jaspers waardoor beide spelers Nederland mochten vertegenwoordigen op het WK Driebanden in Cairo ( Egypte)

Voor deze demonstratie geld een beperkt aantal toeschouwers dus VOL is VOL.

Bij deze krijgen de biljarters van D'n Dinsdag, Hanneke, D'n Huuskamer, Ons Genoegen en de deelnemers aan het Gasselse kampioenschap de voorkeur.

Kaarten á € 5,00 ( inclusief een kop koffie/thee) zijn tot 17 november verkrijgbaar in D'n Huuskamer. Hierna komt de eventuele vrije verkoop.

Deze avond zal er tevens een prijsvraag zijn, de winnaar mag een partijtje spelen tegen Harrie van de Ven.harrie.jpg

harrie-1539784397.jpg